Logo Udruge
Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima Grada Zagreba
Logo Vjeverice
Događanja

Božićni štand

Tijekom prosinca ispred naše Udruge i dva puta na Tržnici Jarun imali smo Božićni štand. Prodavali smo dekoracije i ukrase koje su naši korisnici marljivo izrađivali. Hvala svima koji su nešto kupili i na taj način donirali našim korisnicima i Udruzi.

3. UPSET ART festival

I ove godine sudjelovali smo na UPSET ART festivalu u organizaciji Centra za kulturu Trešnjevka. Naše Vjeverice su sudjelovale priredbom – Crvenkapica, naša djelatnica Biserka je održala radionicu te smo imali Božićni štand na kojem smo prodavali ukrase koje su korisnici vrijedno izrađivali tijekom studenog.

Ljetovanje 2021.

Ljetovanje 2021. proveli smo u Novom Vinodolskom u Domu Crvenog križa. Bilo nam je jako lijepo. Uživali smo, kupali se i sunčali, šetali, pjevali, plesali, fino papali… Ovim putem zahvaljujemo se Gradu Zagrebu na organizaciji i Crvenom križu na ugodnom gostoprimstvu.

19. FESTIVAL JEDNAKIH MOGUĆNOSTI

Dragi naši!

U suradnji sa Para Taekwondo klubom Čigra nastupili smo na Festivalu jednakih mogućnosti. Naše cure već neko vrijeme nižu uspjehe sa svojim Para Taekwondo klubom, pa smo odlučili udružiti snage i pokazati našim građanima i sudionicima Festivala kako oni to rade!

Prvenstvo Hrvatske Para taekwondo

Naše cure Mia i Samija osvojile su treće mjesto na prvenstvu Hrvatske!

Čestitamo i jako smo ponosni!

Otvorenje izložbe Odlično/ Predivno/ Lijepo

Dragi naši!

Naša izložba službeno je otvorena! Želimo se zahvaliti Muzeju suvremene umjetnosti, Danieli i Margareti na trudu i organizaciji i lijepoj suradnji. Jako smo sretni i ponosni. Ovim putem pozivamo vas da posjetite izložbu i pogledate radove koje su izradili naši korisnici! 🙂

ODLIČNO/ PREDIVNO/LIJEPO

Dragi naši!

S ponosom vam predstavljamo izložbu naših korisnika pod nazivom Odlično/predivno/lijepo koja će biti u Muzeju suvremene umjetnosti od 17. lipnja 2021. do 25. srpnja 2021. Dođite i pogledajte kakve umjetnike imamo u našim redovima! 🙂

Likovna kolonija KREATIV-NI ZAJEDNO

Naša djelatnica Biserka i naše korisnice Nataša, Mia i Samija sudjeluju u likovnoj koloniji u Orahovici u organizaciji Hrvatskog saveza udruga.

Ljetovanje 2021. – Biograd na moru

Hrvatski savez udruga ove godine organizira zajedničko ljetovanje u Biogradu na moru. All inclusive ponuda za naše članove iznosi 2800,00 kn. Ukoliko ste zainteresirani za odlazak u Biograd na moru molimo vas da nam se javite do 7.6.2021.

Dani susjeda Prečko 2021.

Dragi naši! U subotu smo obilježili Dane susjeda Prečko. Bilo nam je super, zabavili smo se, družili smo se pa smo potom posadili drvo trešnje pored naše Udruge. Želimo se Zahvaliti CeKaTe-u i Zelenom kliku na suradnji i organizaciji.

#zasadidrvonebudipanj

Kamp u Tuheljskim toplicama 2021.

Kamp u Tuheljskim toplicama „Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove III“ održao se 20.05.-23.05.2021. Naše djelatnice Biserka, Karmen i Doris, skupa s Predsjednikom Udruge sudjelovale su u Kampu na vrlo zanimljivim edukacijama i radionicama koje je organizirao Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Na edukacijama i radionicama također je sudjelovao naš korisnik Nikola i njegova mama. Naučili smo puno i veselimo se idućim susretima. 🙂